Sponsormuligheter

Sandefjord Triatlonklubb i samarbeid med Challenge Norway ønsker å skape en festival med aktiviteter gjennom helgen. Det skal være noe for alle aldersgrupper. Det skaper et positivt liv i byen med god underholdning og sportslig glede.

 Ved beløp fra 50 000 og opp, ta kontakt med oss på ok@challengenorway.no. Vi selger flere sponsoralternativer:

  1. FUN RUN: her får dere logo på to sider av det en benet av startportalen, som står begge dager i Hjertnespromenaden. 7,5m gjerdereklame ved startgjerdene til FUN RUN og logo på FUN RUN t-skjorte.

  2. I survived the SWIM: her får dere logo på to sider av det en benet av EXIT SWIM portalen, som står begge dager ved der de kommer opp av vannet etter svøm. Logoreklame på 6×2,5m gjerder ved inngang til svømmestart (står lørdag og søndag).

  3. GJERDE REKLAME, der du kjøper det antallet med gjerder du ønsker. Enkelt og greit.

NB! Vi kan produsere gjerde reklame for dere. Ønsker dere å benytte egene bannere må de være 0,9m høye.

Dette ønsker vi å få til i Sandefjord:

Vi ønsker å vise frem sporten og legge til rette for gode opplevelser og prestasjoner der folk er, i byen. Det kan bidra til rekruttering både hos arrangørklubber og andre klubber.

  1. Etablere en arena på Østlandet der vi lager festivalstemning for deltakere og publikum.

  2. Å bidra til utvikling av triatlonsporten i Norge, gjennom å arrangere internasjonale konkurranser i Sandefjord.

  3. Et årlig arrangement.

  4. Etablere en fast arena for funksjonsfriske og parautøvere, der paratriatlon er en integrert og naturlig del av triatlonhelgen.

  5. Å inspirere flere i Sandefjord til å utfordre seg selv; gi muligheten til å bli kjent med en allsidig idrett og mosjonsform.

Velg den sponsorløsningen som passer best for dere.

Sponsormuligheter